פסטה פפירי

צילום: יח"צ 'ברילה'
המותג האיטלקי 'ברילה' משיק בישראל את פסטה 'פפירי' במהדורה מיוחדת

מותג הפסטה המוביל באיטליה, 'ברילה', משיק לרגל יום הפסטה הבינלאומי (25.10) מהדורה מיוחדת, גם בישראל,  של פסטה פפירי,  המצטרפת לסדרת הצורות המיוחדות של 'ברילה' – 'לה קולציונה'.

הפסטה החדשה מעוצבת כמשטח מחוספס ובצורה מגולגלת וייחודית, אשר סופגת את הרוטב בתוכה ובכך מעניקה חוויית טעמים יוצאת דופן. הצורה החדשה של הפסטה, בחיתוך ברונזה, היא מעט יותר מחוספסת ובעלת שטח פנים גדול יותר, מה שגורם לרוטב להיצמד בצורה טובה יותר לפסטה ולקבל את השילוב המושלם בין הפסטה לרוטב.

את צורת הפסטה המיוחדת עיצב לא אחר מאשר המעצב האיטלקי של רכבי 'אאודי', וולטר דה סילבה, שאף קיבל בעבר את פרס העיצוב של הרפובליקה הפדרלית של גרמניה.

ייצור הפסטה ועיצובו נעשו בצורה קפדנית תוך פיקוח על איכות ועל כל שלבי העיבוד של הפסטה, זאת על מנת להעניק לצרכן הסופי חוויית בישול וטעם נהדרים. 

הפסטה החדשה מסדרת 'לה קולציונה' של 'ברילה', מציעה מגוון רחב של צורות פסטה מיוחדות ואידיאליות, המיועדת לבשלני המטבח לשדרג את הפסטה וליצור ארוחה יצירתית ויפה.

כשרות: בד"ץ מנצ'סטר ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

מחיר לצרכן: 12.9 שקלים.

תכולה: 450 גרם.

ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק ברחבי הארץ.