פסטרמה בקר בסגנון רומני

צילום: sell360pro
צילום: sell360pro
נקניק חדש בסדרת נקניקי הפרמיום של 'מעדני יחיעם': נתחי כתף בקר מעוצבים ומעושנים, בציפוי פלפל שחור גרוס, ללא גלוטן, עם אחוז חלבון גבוה ומעט מאוד שומן

יצרנית מוצרי הבשר 'מעדני יחיעם' מקיבוץ יחיעם, משיקה מעדן בשר חדש: פסטרמה בקר בסגנון רומני. הפסטרמה החדשה עשויה מנתחי כתף בקר מעוצבים ומעושנים, בציפוי פלפל שחור גרוס. הפסטרמה מכילה 16 אחוז חלבון ל-100 גרם והיא דלה בשומן – שלושה אחוזים בלבד.

הפסטרמה החדשה מצטרפת לסדרת הפסטרמות המצליחה של 'מעדני יחיעם', בהן פסטרמה של פעם, פסטרמה ברביקיו על האש, פסטרמה הודו מעושנת ועוד, כולל פסטרמות 100 אחוז רכיבים טבעיים. כל הנקניקים ללא גלוטן והם משווקים באריזות נוחות של 250 גרם.

לאחרונה, השיקה 'מעדני יחיעם' שלושה מעדני בשר חדשים בסדרת נקניקי הפרמיום: פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף. המוצרים משובחים ואיכותיים ביותר, בטעם עשיר של מעדניית בוטיק ומשווקים לצרכן באריזות בשירות עצמי. עוד משווקת יחיעם מעדני בשר בסגנון עולמי ובהם סלמי סרוולט קלאסי ובסגנון הונגרי, סלמי צרפתי, סלמי הרץ,  קורנדביף, פרושוטו עגל ועוד.

תמיר דגן, מנהל השיווק של חברת 'מעדני יחיעם': "בד בבד עם המאמץ המלחמתי, אנו שמחים להביא לצרכן פסטרמה חדשה ומשובחת מנתחי בשר איכותיים ובטעם עשיר ומיוחד, המיוצרת בתנאי בוטיק במפעלנו שבגליל".

כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ-28.90–30.90 שקלים לאריזת 250 גרם.

ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.