פרוזן יוגורט קפוצ'ינו וניל

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ
השקעתם בארוחה חלבית לחג? * כדאי לסיים אותה בקינוח חלבי מושלם ומועשר בחלבון

מצרכים (לשתי מנות)

2 מכלי יוגורט טבעי 1.5% שומן

3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם קפוצ'ינו

3 כפות מדידה אבקת שייק פורמולה 1 בטעם  וניל

הוראות הכנה

1. מניחים מכל יוגורט בקערה. מוסיפים את אבקת הפורמולה 1 בטעם קפוצ'ינו ומערבבים היטב.

2. יוצקים את התערובת לשתי כוסות הגשה ומניחים במקפיא למשך 15 דקות.

3. מניחים את מכל היוגורט הנותר בקערה. מוסיפים את הפורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים היטב.

4. יוצקים את תערובת היוגורט מעל שכבת הקפוצ׳ינו ומקפיאים למשך 15 דקות עד שהיוגורט נעשה קפוא.

5. בוזקים מעל מעט קינמון ומפזרים חתיכות פרי, שבבי קוקוס ו/או אגוזים קצוצים.

ערכים תזונתיים למנה אחת: אנרגיה – 224 קק"ל, חלבון – 21.5 גרם, פחמימות – 18.9 גרם, שומן – 4.1 גרם.

המתכון מוגש באדיבות חברת 'הרבלייף' מתוך ספר מתכוני הבריאות 'מבשלים דרך חיים', שכולל כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים