פריטטה עם סלמי הרץ

צילום: תפיקו הפקות
צילום: תפיקו הפקות
מתכון קל להכנה, משפחתי וטעים של פריטטה עם תפוחי אדמה, ביצים ונקניק סלמי הרץ * המנה מתאימה לארוחת צהריים או ערב קלילה לצד סלט רענן

מצרכים (לכ-2-3 מנות)

חצי חבילת נקניק סלמי הרץ

3 ביצים גדולות

2 תפוחי אדמה בינוניים

חצי חבילת בצל ירוק קצוץ

קורט מלח

רבע כפית פלפל שחור

רבע כוס שמן לטיגון

הוראות הכנה

1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות קטנות וסופגים מעט בנייר מגבת.

2. מחממים את השמן לטיגון במחבת ומטגנים את קוביות תפוחי האדמה. מוציאים לנייר סופג לאחר הטיגון ומקררים מעט.

3. מערבבים בקערה את קוביות תפוחי האדמה המטוגנות עם הבצל הירוק הקצוץ והביצים. חותכים את נקניק הסלמי הרץ לקוביות ומוסיפים לבלילה.

4. מתבלים במלח ובפלפל שחור ומטגנים במחבת משני הצדדים עד שמוכן.

המתכון מוגש באדיבות מעדני 'יחיעם'