צ'יפס קולורבי

צילום יח"צ: shutterstock, באדיבות חלי ממן
צילום יח"צ: shutterstock, באדיבות חלי ממן
אותו מרקם, אך בטעם וצבע קצת שונים * שווה מאוד לנסות

מצרכים

קולורבי גדול

כף סויה דל נתרן

קטשופ

מצרכים אופציונליים לתיבול

כורכום

רוטב צ'ילי

מלח

פלפל שחור

הוראות הכנה

1. חותכים קולורבי גדול ומקלפים לרצועות צ'יפס.

2. הכנת הרוטב: מערבבים היטב כף סויה דל נתרן עם מעט כורכום. ניתן להוסיף גם כפית רוטב צ'ילי, פלפל, מלח ועוד תבלינים אהובים.

3. משרים את הצ'יפס קולורבי ברוטב למשך כשתי דקות ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180-200 מעלות למשך 20 דקות. בסוף האפייה כדאי לשמור על סבלנות ולהשאיר את התנור סגור עוד כמה דקות.

4. מוסיפים כפית קטשופ לפני שאוכלים.

המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא