צ'יפס קישואים

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
בשורה לחובבי הקישוא: ניתן לצרוך אותו כחטיף שמלווה ארוחה וכמובן כנשנוש לדרך ובכל פעם שמתחשק

מצרכים לקישואים:

2 קישואים

150 גרם פנקו

2 כפות של עמילן תירס משובח

100 גרם גבינה טבעונית מגוררת (אופציונלי)

מלח

פלפל

2 ביצים

שמן זית כתית מעולה

מצרכים לרוטב:

3 עלי בזיליקום

חצי בצל סגול

חצי שן שום

מלח

פלפל

חצי ליים

הוראות הכנה:

1. שוטפים וחותכים את הקישואים בצורת מקלות ומייבשים היטב.

2. מערבבים את הפנקו עם עמילן תירס, גבינה טבעונית מגוררת (אופציונלי), מלח ופלפל.

3. טובלים את הקישואים בביצה ולאחר מכן בתערובת המרכיבים היבשים.

4. מניחים את המקלות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מורחים שמן מעל ואופים בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות.

5. הכנת הרוטב: מערבבים עלי בזיליקום, בצל סגול ושן שום עם מיץ ליים, מלח ופלפל.

6. מערבבים היטב עד לאיחוד ומגישים עם הצ'יפס.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה