קיפודי שוקולד

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ
קינוח מושלם ומועשר בחלבון שאפשר להכין עם הילדים

מצרכים

7 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד  (או 6 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם שוקולד + 1 כף מדידה PRO MAX שוקולד)

שליש כוס מים

ביצה

חלבון ביצה

כף מדידה אבקת חלבון

כף שוקולד צ׳יפס

2 כפות שקדים

הוראות הכנה:

1. קוצצים את השקדים וקולים אותם במחבת עד להזהבה.

2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

3. מניחים את כל המצרכים בקערה ומערבבים לתערובת אחידה.

4. בעזרת כף מניחים בתבנית תלוליות מהתערובת ומשאירים בין כל תלולית מרווח היקפי של 3 ס״מ.

5. אופים למשך כ-10 דקות עד להזהבה. מצננים בתבנית למשך כ-10 דקות נוספות.

ערכים תזונתיים ליחידה אחת: אנרגיה – 64 קק"ל, חלבון – 5.4 גרם, פחמימות – 5.1 גרם, שומן – 2.2 גרם.

המתכון מוגש באדיבות חברת 'הרבלייף', מתוך ספר מתכוני הבריאות החדש של חברת 'הרבלייף' – 'מבשלים דרך חיים' – המאגד כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות הכוללים ערכים תזונתיים