קיש בצל מקורמל

מתכון שמפאר כל מנה עיקרית ויחד עם עגבניות שרי משדרג ומעשיר את הטעם

מצרכים עבור הקיש

שמן זית

גיליון בצק עלים

250 גרם גבינת שמנת

4 ביצים

שמנת לבישול 120 מ"ל

70 גרם גבינה מגוררת

מלח

פלפל

120 גרם בצל מקורמל

100 גרם עגבניות שרי

מצרכים לקישוט

6 עגבניות שרי

עירית.

בזיליקום טרי

הוראות הכנה

1. משמנים תבנית קיש בשמן זית, מרפדים אותה בבצק עלים ומעצבים את הבסיס ואת הצדדים. מניחים נייר אפייה מעל המאפה וממלאים אותו בחומוס. אופים בטמפרטורה של 190 מעלות במשך 15 דקות.

2. מערבבים בקערה את גבינת השמנת עם גבינה מגוררת, ביצים, שמנת, מלח ופלפל. מקציפים עד לקבלת בלילה אחידה.  

3. מוסיפים בצל סגול ועגבניות שרי, חותכים לרבעים ומוסיפים לתערובת.

4. יוצקים את התערובת לבסיס האפוי ומבשלים שוב באותה טמפרטורה במשך 15 דקות.

5. מוציאים מהתנור, מקשטים בעירית ובעגבניות השרי הנותרות ואופים במשך 15 דקות נוספות.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה