מצרכים לקסדיות
טורטיות
חבילת גבינת ברי
150 גרם אוכמניות
60 גרם אגוזי פקאן
מצרכים לזיגוג ולקישוט
30 גרם סוכר הדובדבן
כף סוכר חום
2 כפות חלב
אוכמניות
הוראות הכנה
1. פורסים את גבינת הברי ומניחים שלושה מהם על הטורטיות.
2. מניחים שכבת אוכמניות מעל, יחד עם כמה אגוזי פקאן קצוצים.
3. מניחים את הטורטיות האחרות אחת על השנייה ומבשלים אותן על הגריל זו אחר זו.
4. מכינים את הזיגוג על ידי ערבוב סוכר הדובדבן, סוכר חום וקינמון עם חלב עד לאיחוד.
5. מגישים את הקסדיות חתוכות עם כמה אוכמניות מעל ומזגגים לפי הטעם.
המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה