קסדיית ברביקיו

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
רוצים לשדרג את ה'על האש' ולהעניק טעם אחר? זה בדיוק המתכון המתאים

מצרכים

2 פלפלים ירוקים

3 סטייקים עגל

שמן זית

מיונז

מלח

פלפל

4 טורטיות מקמח חיטה

שמן

הוראות הכנה

1. שוטפים ומנקים היטב את הפלפלים, צולים אותם על המנגל באש נמוכה תוך כדי הפיכתם מכל צד עד שהם צלויים לחלוטין. מורידים מן האש לקופסה סגורה היטב לתהליך אידוי שירכך את הפלפלים מעט יותר וחותכים לרצועות.

2. ממליחים ומפלפלים את הסטייקים לפי הטעם, מברישים במעט שמן וצורבים על אש גבוהה מכל צד. מורידים מהאש, מצננים כמה דקות וחותכים לרצועות.

3. מילוי הטורטיות: מורחים מיונז לפי הטעם ומניחים רצועות פלפל ובשר. מקפלים וצולים את הטורטיות על המנגל במשך כמה דקות מכל צד.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה