קפה קוריאני מוקצף

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
אם שתייה חמה נראית לכם משהו נדוש ובנאלי, הנה המתכון שיעורר אתכם תרתי משמע ויכניס קצת גיוון

רכיבים:

חצי כוס קפה נמס

חצי כפית סוכר

חצי כוס מים חמים

חלב

קרח

ניתן להוסיף שוקולד מריר

הוראות הכנה:

1. מערבבים בקערה את הקפה, הסוכר והמים החמים. מקציפים בעזרת מוט חשמלי עד שנוצר קצף או קרם קפה.

2. בעזרת כף מעבירים את קציפת הקפה לכוס חלב עם קרח.

3. ניתן לקשט עם שוקולד מריר מגורד מעל.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה