קצ'יו א-פפה

צילום: יח"צ
צילום: יח"צ
מנה קלאסית מהמטבח האיטלקי המבוססת על גבינות משובחות * פשוטה להכנה, כוללת מעט מאוד מרכיבים וקוצרת מחמאות בשפע

מצרכים

חבילת ספגטי 450 גרם

150 גרם פקורינו רומנו מגורר

100 גרם פרמג'אנו רג'אנו מגורר

כפית פלפל שחור גרוס

כוס מים חמימים (40 מעלות)

הוראות הכנה

1. מטגנים במחבת על אש נמוכה במשך ארבע דקות את הפלפל ושמים בצד (ממשיך להתבשל במחבת ללא אש).

2. שמים בבלנדר את המים החמים ואת הגבינות ומערבבים עד שיופיעו גושי גבינה ונוצר קרם שמנת.

3. מבשלים את הפסטה אל דנטה, מסננים אותה ומוסיפים למחבת עם הפלפל לאידוי (ללא אש).

4. מוסיפים את שמנת הגבינה שיצרנו, מערבבים היטב ומגישים.

המתכון מוגש באדיבות השף האיטלקי זוכה 'מאסטר שף', מסימיליאנו די מתאו