קרוסטיני ברביקיו

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
מחפשים טעם חדש, מפתיע ומרגש לבשר שלכם? * כנראה שלמנה זו חיכיתם

מצרכים לשמן השום והפפריקה

100 מ"ל שמן זית

כפית פפריקה

2 שיני שום

כף חומץ

מצרכים לקרוסטיני

כרע בקר או עגל בטמפרטורת החדר

טחינה לבנה

בגט

עירית

הוראות הכנה

1. מבשלים את שיני השום במחבת עם מעט שמן זית על אש נמוכה עד להזהבה.

2. מסירים מהאש ומוסיפים את החומץ ואת כפית הפפריקה.

3. מבשלים את הבשר על המנגל חמש דקות לכל צד על אש גבוהה.

4. נותנים לבשר לנוח 10 דקות ופורסים.

5. צולים את הבגט.

6. מניחים על פרוסות הבגט שכבה יפה של טחינה לבנה ומניחים חתיכת בשר וקורטוב של שום ושמן פפריקה.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה