קרפ אבוקדו

תנו לירק האהוב מרקם קצת שונה וטעם מעניין

מצרכים

360 מ"ל מים או חלב צמחי לא ממותק

175 גרם קמח חיטה

10 גרם עמילן תירס

2 גרם מלח

1 גרם פלפל שחור

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

גרידת לימון

אגוז מוסקט

מצרכים למילוי

200 גרם טופו

1 אבוקדו

1 מנגו

50 גרם סלט רוקט

עגבניות שרי

הוראות הכנה

1. מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מחממים מחבת טפלון עם טיפת שמן ויוצקים את בלילת הקרפ תוך הטיית המחבת לכיסוי התחתית.

3. מבשלים משני הצדדים, דקה לכל צד.

4. ממלאים את הקרפים בפרוסות טופו, אבוקדו חתוך לקוביות עם כמה טיפות מיץ ליים, מנגו פרוס, עגבנייה וסלט רוקט.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה