קרפ קישוא

תנו לירק האהוב מרקם קצת שונה וטעם מעניין

מצרכים לבצק

קישוא אחד

2 ביצים

120 גרם קמח חיטה

מלח

פלפל

מצרכים למילוי ולקישוט

150 גרם פטריות שיטאקי

150 גרם פטריות יער

שמן זית כתית

כוס גבינת ברי

פטרוזיליה טרייה

הוראות הכנה

1. קוצצים את הקישואים, מסננים אותם ומערבבים בקערה גדולה עם הביצים, הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מניחים עיגולי בצק על מגש ה-AirFry עם נייר אפייה או בסיר טיגון תואם ואופים בפונקציית Airfry בחום של 200 מעלות למשך 7-10 דקות.

3. בינתיים, מטגנים את הפטריות חתוכות למנות במחבת עם שמן עד להזהבה ומתבלים.

4. חותכים את הגבינה לפרוסות.

5. לאחר שהקרפים מוכנים, ממלאים בכמה פרוסות גבינה, מעט פטריות ומקפלים.

6. אופים שוב למשך חמש דקות נוספות באותה טמפרטורה ומקשטים בעלי פטרוזיליה.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה