רכיבים לבצק:
חצי קילו קמח
180 מ"ל מים קרים
100 מ"ל שמן זית
100 מ"ל שמן קנולה
2 כפות מלח
2 כפיות סילאן/דבש
רכיבים לתערובת גרעינים:
150 גרם גרעיני חמנייה
100 גרם גרעיני דלעת
50 גרם שקדים קצוצים
50 גרם שומשום שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות, שמים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה ונותנים לבצק לנוח למשך 30 דקות.
2. מחלקים את הבצק ל-6 עיגולים שאותם מרדדים בין שני דפי אפייה.
3. מקלפים את דף האפייה העליון, מרטיבים את הבצק במעט מים ומפזרים מתערובת הגרעינים.
4. מכניסים לחימום למשך 15-17 דקות.
המתכון מוגש באדיבות הילה בידרמן, כוכבת משחקי השף וקמפיין רשת ZAGA פינות אוכל