קרקרים קראנצ'יים

צילום: אילן בנדנה
צילום: אילן בנדנה
במקום לקנות מוצר תעשייתי בסופר, תשקיעו בתוצרת בית ותיהנו מנשנוש שהולך טוב עם גבינות קשות וממרחים אהובים

רכיבים לבצק:

חצי קילו קמח

180 מ"ל מים קרים

100 מ"ל שמן זית

100 מ"ל שמן קנולה

2 כפות מלח

2 כפיות סילאן/דבש

רכיבים לתערובת גרעינים:

150 גרם גרעיני חמנייה

100 גרם גרעיני דלעת

50 גרם שקדים קצוצים

50 גרם שומשום שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות, שמים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה ונותנים לבצק לנוח למשך 30 דקות.

2. מחלקים את הבצק ל-6 עיגולים שאותם מרדדים בין שני דפי אפייה.

3. מקלפים את דף האפייה העליון, מרטיבים את הבצק במעט מים ומפזרים מתערובת הגרעינים.

4. מכניסים לחימום למשך 15-17 דקות.

המתכון מוגש באדיבות הילה בידרמן, כוכבת משחקי השף וקמפיין רשת ZAGA פינות אוכל