רביולי גבינות שמש

צילום: אסף אמברם
צילום: אסף אמברם
מתכון של רביולי גבינות עשיר ומפנק עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות * מנה קלאסית שלא תוכלו להפסיק לאכול קלה ומהירה להכנה * ביס אחד ואתם באיטליה...

מצרכים (לכ-4 מנות):

חבילת רביולי גבינות

כף חמאה

כף שמן זית

רבע כפית מלח, פלפל, אגוז מוסקט

מצרכים לפירורי לחם מתובלים:

חצי כוס פירורי לחם

רבע כוס ממרח עגבניות מיובשות

אופן ההכנה:

1. מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך כשתי דקות.

2. במחבת ממיסים כף חמאה עם שמן זית. מוסיפים מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט. מוסיפים מעט ממי הבישול של הרביולי (כף) למחבת של החמאה המומסת ומאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי.

3. הכנת פירורי הלחם המתובלים: במחבת מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות. מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם.

4. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם פירורי העגבניות המיובשות ופרמז’ן מגורד.

מוגש באדיבות חברת 'פסטה ריקו'