רביולי מטוגן על מצע פולנטה

צילום: נמרוד סונדרס
צילום: נמרוד סונדרס
מתכון מיוחד לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו, המוגש עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה * מנה טעימה להפליא, קלה להכנה ומתאימה לשילוב בכל ארוחה לכל המשפחה

מצרכים (לכ-2-3 מנות):

חבילת רביולי תרד וריקוטה

מיכל פולנטה תירס (200 גרם)

שקית פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו (100 גרם)

100 גרם עלי תרד טריים

100 גרם פיסטוקים קלופים

לטיגון: שמן קנולה

להגשה: שמן זית וצ'ילי גרוס

אופן ההכנה:

1. מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה.

2. מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה.

3. מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה.

4. מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים.

המתכון מוגש באדיבות חברת 'פסטה ריקו', יצרנית פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית