שייק דלעת

צילום: דן פרץ
צילום: דן פרץ
מתכון מנצח ומועשר בחלבון לימי המעבר מהחורף לאביב עם נגיעות של וניל

מצרכים

3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל

כף מדידה אבקת חלבון

40 גרם דלעת מקולפת וחתוכה לקוביות

50 גרם אגס ללא הליבה חתוך לקוביות

100 מ"ל מים

100 מ"ל חלב דל שומן/משקה שיבולת שועל/שקדים/ סויה

להגשה

כף אגוזי מלך או פקאן קלויים וקצוצים גס

הוראות הכנה

1. מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.

2. מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.

ערכים תזונתיים למנה אחת (חלב דל שומן, ללא תוספת הגשה): אנרגיה – 249 קק"ל, חלבון – 22.1 גרם, פחמימות – 29.5 גרם, שומן – 4.5 גרם.

המתכון מוגש באדיבות חברת 'הרבלייף', מתוך ספר מתכוני הבריאות החדש של חברת 'הרבלייף' – 'מבשלים דרך חיים' – המאגד כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות הכוללים ערכים תזונתיים. ניתן להזמין את הספר באתר הרבלייף (דף המפיצים) herbelife.co.il.