שיפודי טופו

צילום: יח
צילום: יח"צ
פסח ויום העצמאות מאחורינו, אין תירוצים * זה הזמן ארוחת צהריים טבעונית

רכיבים:

חבילת טופו (250 גרם)

שיפודי עץ מושרים במים

2 כפיות שמן שומשום

כוס רוטב סויה

כפית סילאן או דבש

שן שום כתושה

פלפל אדום

בצל גדול

קישוא

זוקיני

חצי חציל

10 פטריות קטנות

אופן ההכנה:

1. מחממים גריל או תנור לחום מקסימלי בתכנית גריל. חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס"מ, חותכים את הירקות לקוביות בגודל דומה (חוצים את הפטריות).

2. מוסיפים גם אותם לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות.

3. משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המרכיבים וצולים בתנור.

המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא