מצרכים
מלח ופלפל
כפית שמן זית
3-4 עגבניות טריות מקולפות וחתוכות לקוביות בגודל בינוני או עגבניות שרי חצויות
חבילת שעועית ירוקה (רצוי עדינה) מוכנה לפי ההוראות
כף עלי בזיליקום קצוצים
כף גרעיני דלעת קלויים (לא חובה)
הוראות הכנה
1. מחממים את השמן בווק או במחבת מתאימה.
2. מוסיפים את השעועית ומקפיצים כשתי דקות. מוסיפים את העגבניות וממשיכים להקפיץ.
3. מתבלים בפלפל, מלח ובזיליקום ומסירים מהאש.
4. מקשטים בגרעיני הדלעת לפני ההגשה. מגישים חם או פושר.
המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא