שתי אגדות על במה אחת

מייק סטרן ודניס צ'יימברס מגיעים להופעה אחת בלבד בישראל – באמפי שוני

מייק סטרן, הגיטריסט האגדי שעבד עם מיילס דייויס, דם יזע ודמעות, ג׳אקו פאסטוריוס ועוד, חוזר לישראל. מאחוריו על התופים  דניס צ׳יימברס, האיש שניגן עם כל השמות הגדולים על קו המוזיקה שנעה בין פיוז'ן, פאנק לג'אז. מסנטנה, ג'ון מקלפלין, ג'ון סקופילד וביל אוונס, להקת 'פרלמנט' ואחותה 'פ'אנקדליק', ג'ורג' דיוק, מייסיו פארקר ועד לסטנלי קלארק, האחים ברקר, בילי שיאן והרשימה עוד ארוכה.

אבל בגלל שצ'יימברס, שנחשב בצדק לאחד המתופפים הווירטואוזיים והמקצועיים ביותר בעולם, מחזיק בקטלוג כל כך מרשים, לפעמים נשכחות יצירות נפלאות שלו מאחור ואלה בדיוק חוזרות לקדמת הבמה במופע עם מייק סטרן, שמשלב בתוך המוזיקה שלו אינספור אלמנטים מוזיקליים שמתאגדים לכדי סגנונו האישי, אותו ניתן לזהות ממרחק של קילומטרים רבים.

ההגדרה פיוז’ן נתפרה ממש לפי מידותיו וביצירתו הוא משלב מגוון רחב של סגנונות וטכניקות נגינה וסאונד שמזוהות באופן מובהק עם שמו. את סגנון נגינתו של מייק סטרן ניתן להגדיר כקוסמופוליטי וכאוניברסלי ובכל קטע שהוא מנגן ניתן לשמוע ולהרגיש כי הוא לוקח אותנו יד ביד לטיול מסביב לעולם.

משתתפים: מייק סטרן (גיטרה), לני סטרן (גיטרה ושירה), בוב פרנצ'סקיני (סקסופון), כריס מיו דוקי (בס) ודניס צ'יימברס (תופים).

18.9, 21:00, 'זאפה' אמפי שוני.

מחיר כרטיס: 239 שקלים במכירה מוקדמת. 269 שקלים במחיר רגיל.

לרכישת כרטיסים בקופות 'זאפה': https://bit.ly/3R6fRMf.