תבשיל ירקות בקארי

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
תוספת שמעשירה כל ארוחה בצבע ובטעם ומתאימה לתקופה זו של מעבר עונות

רכיבים:

חצי בצל קלוף וקצוץ

שן שום

50 גרם שעועית ירוקה טרייה

פלפל צ'ילי ירוק

70 גרם ברוקולי

כרוב סיני (פאק צ'וי)

50 גרם אספרגוס

חצי קישוא

כף ממרח קארי ירוק

50 מ"ל רוטב סויה

500 מ"ל ציר ירקות

500 מ"ל חלב קוקוס

שמן

מלח

שומשום שחור

אורז לבן (להגשה)

הוראות הכנה:

1. מחממים סיר רונדו על הכיריים, מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ. כאשר הבצל הופך לשקוף, מוסיפים את השום, השעועית הירוקה, פלפל הצ'ילי, הברוקולי, הכרוב הסיני והאספרגוס ומקפיצים למשך כמה דקות.

2. כאשר הם הופכים לחומים-זהובים, שמים כף ממרח קארי ירוק במרכז המחבת ומוסיפים את רוטב הסויה על הקארי, תוך ערבוב בכף עץ. מוסיפים גם את חלב הקוקוס ומבשלים 10 דקות.

3. מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים לצד אורז לבן.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה