תירס על האש

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
גם הירק האהוב מסמלי הקיץ, מוצא את עצמן על רשת הגריל עם שילובים מעניינים

מצרכים למיונז צ'יפוטלה

ביצה

200 גרם שמן חמניות

10 גר' חומץ יין לבן

1 צ'ילי צ'יפוטלה ברוטב אדובו/צ'יפוטלה

מצרכים להכנת קלחי התירס

4 קלחי תירס מבושלים

שמן קנולה

פרוסות גבינה טבעונית (אופציונלי)

כוסברה

ליים

הוראות הכנה:

1. הכנת מיונז הצ'יפוטלה: מקציפים בבלנדר ידני את הביצה, הצ'יפוטלה והחומץ עם מעט שמן עד שהתערובת מתחילה להתעבות.

2. מוסיפים בהדרגה שמן חמניות תוך כדי ערבוב עם התערובת.

3. הכנת קלחי התירס: מורחים את התירס בשמן קנולה ומבשלים על הגריל בחום של 200 מעלות במשך 3-5 דקות.

4. מוציאים מהגריל ומניחים מעל פרוסות גבינה טבעונית (אופציונלי) ועלי כוסברה להגשה.

5. מוסיפים כמה פרוסות ליים ומיונז צ'יפוטלה.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה