תמרים ממולאים

צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
צילום: באדיבות סטודיו Teka (יח"צ)
חטיף חמים ומרשים שמתאים לכל אירוע חורפי: תמרים ממולאים בקממבר ובאגוזי מלך

מצרכים

גבינת קממבר

12 אגוזי מלך

12-15 תמרים מסוג מג'הול

15-12 רצועות סייטן

דבש

טימין טרי

הוראות הכנה

1. חוצים את התמרים ומגלענים במידת הצורך.

2. פורסים את הקממבר וחותכים כל פרוסה לחלקים קטנים יותר בכדי למלא את התמרים. לאחר מכן, ממלאים כל תמר בחצי אגוז.

3. מהדקים ועוטפים כל תמר ברצועת סייטן שמתאימה לרוחב של התמר.

4. מסדרים את התמרים המצופים בתבנית מרופדת וצולים בתנור בעל תוכנית טיגון באוויר חם בחום של 200 מעלות למשך 10-15 דקות. לחילופין, ניתן לצלות באותם התנאים בסיר טיגון אוויר חם.

5. מגישים עם מעט דבש ומקשטים בעלי טימין טריים.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה