בקצב הלדינו

תפריט חדש וייחודי ב'02', מסעדת השף של מלון 'ענבל'

בימים אלה משיקים ב'02', מסעדת השף של מלון 'ענבל', תפריט ייחודי שמבוסס על ההיסטוריה ארוכת השנים, העושר הרב והצבע של המטבח הספניולי. התפריט הכשר, שיוגש במסעדה החל מה-31 בינואר ולמשך שבועיים בלבד, הוא פרי שיתוף פעולה בין שף המסעדה נמרוד נורמן ובין בני הזוג שמעון ואסתר הדסי, ילידי ירושלים, ספרדים (ס"ט), בשלנים וילידי העיר, שגדלו על ברכי מסורת הלדינו והמטבח הספניולי.

אחרי תחקיר ועבודה משותפת, חיברו שף נורמן ובני הזוג הדסי שלל מנות מההווי המשפחתי של השניים והקימו לתחייה את זיכרונות ילדותם – מתבשילים כמו סופריטו (תפוחי אדמה ועוף) ותבשילי ירקות עשירים, דרך עוף ממולא באירועים חגיגיים, מדייס וחרשוף ממולא ועד סוטלאץ' – כל זאת תוך ששף נורמן יוצק לתפריט פרשנות חדשה ועדכנית בעזרת חומרי גלם ירושלמיים עונתיים וטכניקות בישול עכשוויות.

בקיצור, מאכלים מיוחדים ומסעדה ייחודית. מומלץ מאוד. נסו ותיהנו.

להזמנת שולחן:

און ליין: https://bit.ly/3nxBMi8.

טל': 02-6756649.