העונג שבכריך

סנדוויץ' פסטרמה של פעם עם ירקות

מצרכים (ל-2 כריכים):

לחם באגט חצוי וחתוך

8-10 פרוסות פסטרמה

כף חרדל

עגבנייה פרוסה

חצי בצל סגול פרוס לעיגולים

כף מיונז מעורבב עם חצי כפית תבלין קארי 

צרור עלי חסה 

להגשה: 3-4 מלפפון חמוץ

אופן ההכנה:

1. מורחים את שני חצאי הבאגט בחרדל. מניחים חסה, עגבנייה ופרוסות בצל.

2. מסדרים פרוסות נקניק פסטרמה לכל אורך הבאגט.

3. מערבבים בקערית מיונז עם קארי ומורחים בחלק השני של הבאגט.

4. סוגרים את הכריך ומגישים עם מלפפון חמוץ וירקות.

המתכון מוגש באדיבות 'מעדני יחיעם'