מפלצות שוקולד

מוכרחים להיות שמח: הקינוח הצבעוני שבוודאות יעלה חיוך על פניכם ביום הכי מצחיק בשנה

מצרכים:

100 גרם גרגירי תירס

100 גרם שקדים קצוצים

600 גרם שוקולד לבן להמסה

צבעי מאכל: סגול, כתום וירוק

עיניים אכילות (גדולות וקטנות)

הוראות הכנה:

1. בשלו את גרגירי התירס במחבת טיגון עמוקה עם מעט שמן והשתמשו במכסה על מנת למנוע מהפופקורן לקפוץ החוצה.

2. לאחר שהפופקורן מוכן, הורידו מהאש וערבבו עם השקדים הקצוצים.

3. המיסו את השוקולד הלבן על אדי מים חמים בשיטת 'בן מארי' וחלקו לקערות עם שלושת צבעי המאכל. חלקו את תערובת הפופקורן והשקדים לכל קערה וערבבו היטב.

4. בעזרת שתי כפות, צרו מהתערובת צורות המזכירות סלעים גבשושיים על תבנית מרופדת בנייר אפייה והניחו את העיניים האכילות על כל סלע.

5. הכניסו למקרר לצינון של שעתיים לפחות לפני ההגשה.

המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה