מקפא גבינה ודובדבנים

מתכון לקינוח מתוק שמהווה תחליף בריא לגלידה

מצרכים

גביע גבינה לבנה 5%

חצי שקית אבקת ג'לטין

רבע כוס מים

2 כוסות דובדבנים מגולענים, פירות יער (או כל פרי אחר)

2-3 שקיות ממתיק (לא חובה, לפי העדפה אישית)

הוראות הכנה

1. מערבבים את הג'לטין ברבע כוס מים ומניחים למשך כעשר דקות.

2. מערבבים בבלנדר או בעזרת בלנדר מוט את הגבינה עם הפרי והממתיק.

3. מחממים את הג'לטין במיקרוגל כעשרים שניות. מוסיפים לג'לטין המומס 2-3 כפות מתערובת הגבינה והפרי ומערבבים היטב להשוואת טמפרטורה. מוסיפים מיד את תערובת הג'לטין לשאר תערובת הגבינה והפרי. מערבבים היטב.

4. מחלקים למנות אישיות ומניחים במקרר למשך לילה או עד שמתקשה.

המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא