נקניקיות בטעם אחר

מתכון מנצח לכל אירוע: נקניקיות פרנקפורטר בזיגוג מייפל, ג'ינג'ר ותפוז * מנה עם טאץ' קולינארי ועם טעם נפלא ועשיר

מצרכים

חבילת נקניקיות פרנקפורטר

5 כפות מייפל

כפית טבסקו

כף ג'ינג'ר קצוץ דק

כף גרידת תפוז

מיץ מתפוז אחד

כף פלפל שחור גרוס

כף טימין טרי קצוץ

חצי כפית מלח

אופציות לתוספת ולרוטב

חצי כוס זיתים קצוצים דק

3 שיני שום כתושות

מיץ וגרידת מלימון אחד

3/4 כוס שמן זית

כפית מלח אטלנטי

הוראות הכנה

1. מבשלים את הנקניקיות במים למשך כחמש דקות לאחר רתיחה. מסננים ושומרים בצד.

2. מחממים במחבת רחבה את כל רכיבי הרוטב יחד.

3. מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים למשך כחמש דקות עד לקבלת זיגוג סמיך שעוטף את הנקניקיות.

4. מגישים חם לצד תוספת שאוהבים.

המתכון מוגש על ידי סבינה ולדמן באדיבות 'טיב טעם'