מצרכים (ל-10 אנשים)
200 גרם חלבון סויה
שן שום
חצי בצל ירוק
חצי לימון
כף פפריקה חריפה
כף פפריקה מעושנת
כפית כמון
2 חוטי זעפרן
קורט פלפל שחור
קורט קינמון טחון
כף פטרוזיליה יבשה
כוסברה לפי הטעם
קורט מלח
3 כפות שמן זית כתית מעולה
הוראות הכנה
1. מניחים את השום והבצל במעבד מזון עם מיץ לימון, צרור כוסברה ושמן זית וטוחנים. מוסיפים תבלינים ומלח לפי הטעם.
2. משרים את חלבון הסויה במים חמים למשך 10 דקות, מסננים ומערבבים עם התבלינים בתבנית.
3. מניחים את החלבון לספוג תבלינים בטמפרטורת החדר למשך שעתיים.
4. מרכיבים את השיפודים עם חלבון הסויה וצולים על המנגל עד להזהבה.
המתכון מוגש באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka. מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה