שיפודי עוף במחבת

מתכון שמאפשר ליהנות מטעמו הבשרני של העוף וגם לשלב מרכיבים בריאים

קרדיט תמונה: צילום: יח"צ

רכיבים:

כפית טימין יבש או טרי

כפית אורגנו יבש

שיני שום פרוסות

4 עגבניות בשלות ללא קליפה, חתוכות לרבעים

תרסיס שמן או כפית שמן זית

600 גרם נתחי פרגית משופדים

רבע כפית צ'ילי

כפית חרדל גרגירים

פלפלים בצבעים חתוכים לריבועים

להגשה: חצי כוס בצל ירוק

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן במחבת כבדה על אש גבוהה, מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת וצולים אותם 3-4 דקות מכל צד. מתבלים במלח ובפלפל.

2. מוסיפים למחבת את העגבניות והאת התבלינים. מבשלים כ-10 דקות נוספות על אש בינונית. מידי פעם בפעם הופכים את השיפודים.

3. מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.

המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא