קרדיט תמונה: צילום: יח"צ
רכיבים:
כפית טימין יבש או טרי
כפית אורגנו יבש
שיני שום פרוסות
4 עגבניות בשלות ללא קליפה, חתוכות לרבעים
תרסיס שמן או כפית שמן זית
600 גרם נתחי פרגית משופדים
רבע כפית צ'ילי
כפית חרדל גרגירים
פלפלים בצבעים חתוכים לריבועים
להגשה: חצי כוס בצל ירוק
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן במחבת כבדה על אש גבוהה, מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת וצולים אותם 3-4 דקות מכל צד. מתבלים במלח ובפלפל.
2. מוסיפים למחבת את העגבניות והאת התבלינים. מבשלים כ-10 דקות נוספות על אש בינונית. מידי פעם בפעם הופכים את השיפודים.
3. מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.
המתכון מוגש באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא