Meat time

צילום: עוז אוחיון
צילום: עוז אוחיון
על סדנאות בשר ביקב 'צובה' ועל בשרים מובחרים לאירועים פרטיים ועסקיים

את גלעד שטרן ודוד אליהו פגשתי השבוע ביקב 'צובה' בארוחת סדנת בשר. שניהם חיים ונושמים בשר כבר הרבה מאוד שנים. מקצוענים עם נשמה גדולה שמארחים ומארגנים ערבים מהנים ויוצאי דופן כמו האירוע בצובה עם השקיעה ועם להקת מוזיקה. גלעד ודוד חברו לפני כשלוש שנים וחצי והקימו את meat time ('מיט טיים') כשהם חותרים להעניק לקהל המגיע לסדנאות הבשר שלהם את התשוקה לבשר בכל מנה שיוצאת מהמטבח שלהם.

בזכות הידע הקולינרי שלהם, הם יוצרים בסדנאות וגם ללקוחות פרטיים ועסקיים, חוויית בשרים איכותית ברמות הגבוהות ביותר. לגלעד ולדוד, אנשים חייכנים ונעימים עם תודעת שירות מקצועי, יש ניסיון עשיר בכל סוגי האירועים: מארוחה זוגית, דרך אירועים שהם מארגנים לחברות ולמוסדות ועד לאירועים משפחתיים כדוגמת בריתות וחתונות.

ב'מיט טיים' נחשפתי לתפריט בשרים עשיר וטעים. בין המנות הראשונות טעמתי את הסושי עראיס המופלא שלהם, סיגר עגל וקרואסון אסדו. בגזרת המנות העיקריות אהבתי את שלל הנתחים כגון טומהוק, פילה בקר, נתח קצבים, אסאדו בעישון ארוך ועוד מגוון מנות. לסיום, הגישו גלעד ודוד קינוחים בעבודת יד לצד פירות עונה שהשאירו הרבה טעם של עוד. כל האירוע, שהתקיים השבוע עם השקיעה ביקב 'צובה', לווה בטעימת יינות אדומים ולבנים מהיקב הנפלא של פול.

דוד וגלעד מספרים, כי כל החיים אהבו בשר והופקדו על המנגל ועל המעשנה עוד מגיל צעיר. תמיד התנדבו לעשות את הבשר. עם השנים גם התמקצעו. אך בין השניים יש גם סיפור אנושי. גלעד מספר כי "ההיכרות בינינו היא משפחתית. אני מאורס לאחות של דוד, שהוא אדם של מטבחים, עובד כבר הרבה שנים במטבחי שף בירושלים. שנינו אנשים טוטאלים מאוד והחלטנו לצאת לדרך בכל התנופה. אין דבר יותר כיף מלעשות מה שאתה אוהב. מה שמייחד אותנו זה איכות בשר גבוהה, תפריט שנבנה עם הלקוח לפי דרישותיו, מחירים הוגנים ביותר וחיבור אנושי".

השניים מציעים ארוחת סדנאות בשר. לדבריהם, ״הסדנה בנויה מארוחה עשירה שכוללת שש מנות בשר מהמעשנה, גריל וטבון – דוגמת קאדה סיסקה (מאפה כורדי ממולא בבשר), בורקס טורקי בהכנה ייחודית, נתחים דוגמת אסאדו, דנבר קאט, פילה בקר, בריסקט וחזה אווז וקינוחים דוגמת קוקילידה, בראוניז, מייפל, פחזניות ושמרים – כל זה מול נוף עוצר נשימה של הרי ירושלים. במהלך הסדנה אנו משתפים את הלקוחות בכל שלבי ההכנה, נותנים להם טיפים שישמשו אותם בביתם כשירצו להכין בשרים. גם לאחר מכן, כשמסתיימת הסדנה, אנו זמינים לשאלות טלפוניות מצד המשתתפים״. נסו ותיהנו.

טלפון לבירורים ולהזמנות: 052-2600741.

קישור לעמוד האינסטגרם:

https://www.instagram.com/meat__time/?utm_medium=copy_link